Carbidkanon site van het Carbid Team IJlst - Sponsors 2009 - Carbidkanon site van het Carbid Team IJlst - carbidkanon.com

Ga naar de inhoud

.

Sponsors 2009

Wettersnijer.nl uit IJLst heeft voor ons in 2009 heel veel gedaan. Ze hebben uit een plaat van 1000 x 1000 x 6mm heel veel ronde schijven gesneden met water. Zes stuks voor de beide vergassers en 1 grote voor het nieuwe kanon. De druk van de machine is ongeveer 4000 bar.

Klik op de de logo links hieronder en u gaat naar de website van wettersnijer.nl en rechts hieronder vind u een filmpje hoe de wettersnijder in werking gaat.

.

Hooghiemstra BV uit Uitwellingerga heeft voor ons in 2009 het nieuwe kanon gestraald en in de primer gezet.

.

Verzinkerij Wolvega heeft voor ons in 2009 het karretje van onze nieuwe kanon thermisch verzinkt.

.

Metaaldraaierij Lanting uit IJLst heeft voor ons 4 rvs pennen gedraaid, deze werden gebruikt om de hydraulische cilinders te vergrendelen van ons nieuwe kanon.

.

Couperus Hydrauliek uit Oosterend heeft ons in 2009 het hele hydraulische slangen pakket gesponsord voor onze nieuwe kanon. Ook heeft het bedrijf ons hydrauliek olie gesponsord.

.

Spoelstra Yachtpainting Sneek heeft ons een financiele bijdrage gegeven en ook twee componenten primer voor het bijwerken van ons nieuwe kanon.

.

Ducktour Sneek heeft in 2009 ons een achter as gegeven van een opel. Daarvan hebben we een kar gemaakt.

.

Terug naar de inhoud