Carbidkanon site van het Carbid Team IJlst - Sponsors 2010 - Carbidkanon site van het Carbid Team IJlst - carbidkanon.com

Ga naar de inhoud

.

Sponsors 2010

Wettersnijer.nl uit IJLst is een bedrijf dat een machine heeft dat kan snijden met water. Dat bedrijf heeft voor ons in 2010 een ronde stalen schijf gesneden voor onze nieuwe kanon. De schijf heeft een diameter van 45 cm x 17 mm dik. In 11 minuten was de schijf uit een stalen plaat gesneden. Deze machine heeft een druk van ongeveer 4000 bar.

Ook heeft wettersnijer.nl voor ons 4 rubber ringen gesneden voor onze vergassers.
Ook hebben we twee spatborden gemaakt voor onze nieuwe kar. Ook heeft dit bedrijf ons hier mee geholpen.
Wettersnijer is onze hoofdsponsor van 2009 en 2010.

Klik op de de logo links hieronder en u gaat naar de website van wettersnijer.nl en rechts hieronder vind u een filmpje hoe de wettersnijder in werking gaat.

.

Poedercoating Wolvega heeft voor ons in 2010 de twee velgen van onze nieuwe kanon kar gestraald en dubbel gecoat.

.

Spoelstra Yachtpainting Sneek heeft voor ons in 2010 twee componenten primer geschonken en het heeft ons geholpen met een finaciele belang. Wij hebben van het geld Friese mutsen gekocht.

.

Straal en Coating bedrijf Hooghiemstra BV uit Uitwellingerga heeft voor ons in 2010 de beide carbidvergassers gestraald en in de componenten primer gezet.

.

Duck tour uit Sneek heeft ons in 2010, geholpen met het verwisselen van nieuwe banden op ons nieuw gecoate velgjes van ons nieuwe carbidkanon. Ook heeft het bedrijf ons een kleine financiele bijdrage geleverd en van dat geld hebben we nieuwe bandjes gekocht.

.

Friese producten uit Leeuwarden heeft ons 10 Friese mutsen gesponsord tegen een leuk prijsje. Via deze website kun je alles kopen wat met Friesland te maken heeft, mutsen, petjes, baby artikelen, tshirts, handdoeken en veel meer.

.

Borduurbedrijf van der Moolen uit Badhoevedorp heeft voor ons de Friese mutsen geborduurd voor een leuk prijsje.
Dit bedrijf kan alles borduren en heeft een zeer snelle service.

.

Quality Cars Sneek is een poetsbedrijf voor alle voertuigen. Dit bedrijf heeft ons geholpen met een financiele bijdrage.
Van deze bijdrage hebben wij onze warme Friese Mutsen kunnen laten borduren.
Klik op de logo en dan kun je zien wie met "Glans de beste is.

.

Terug naar de inhoud